Even voorstellen

Epilipe founder

 

Ik ben Willemijn, de maker en bedenker achter Epilipe. Een half jaar geleden lanceerde ik officieel mijn merk en website.

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest als Product Developer in de mode, kwam ik vlak na de geboorte van mijn dochter Madée zwaar overspannen thuis te zitten. Ondanks de duisternis van die periode, heeft het me in beweging gezet om een lang lonkend verlangen van zelf willen creëren tot uiting te brengen. Madée werd mijn grootste inspiratiebron en ik sta te popelen om mijn eigen prachtige merk langzaam uit te breiden, met unieke slow fashion items voor kinderen.

Wat maakt Epilipe zo uniek? Alle items zijn tailormade. Ik selecteer hoogwaardige stoffen, vaak deadstock van andere merken of duurzaam geproduceerd, op rollen van 10 tot 15 meter. Dat betekent dat elk item die ik maak een Limited Edition is.

Wat mij al 15 jaar in de modebranche houdt, is mijn ongelooflijk grote passie voor textiel. Mijn scherpe oog voor kwaliteit helpt me bij het creëren van items voor Epilipe die stuk voor stuk bestaan uit rijke en bijzondere stoffen.

De artikelen van Epilipe zijn niet seizoensgebonden, wat betekent dat dit merk deel uitmaakt van de slow fashion beweging. Ik ontwerp mijn creaties op een manier dat ze mooi te combineren zijn, het hele jaar door. De bombers zijn bijvoorbeeld leuk om binnen te dragen over een outfit in de winter en heerlijk voor buiten in de lente en koele zomeravonden. Ik maak geen collecties aan de hand van een kleurkaart, maar ontwerp naar aanleiding van de stof die ik inkoop. Dit zorgt ervoor dat de items van Epilipe altijd opvallen wanneer een kindje ze draagt en dus zeker niet opgaan in de massa.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de items van Epilipe? Kom ze dan op 7 juli in het echt bekijken op de Sunday Market Amsterdam, of volg mij en alle ontwikkelingen rond Epilipe op Instagram (@studio_epilipe).

P.S.: Voor alle lieve nieuwe lezers is er nu een kortingscode van 20% beschikbaar op je bestelling.

Terug naar blog