Eplipe founder Willemijn en dochter Madée

Over Epilipe

Welkom bij Epilipe, waar de krachten van duurzaamheid en vakmanschap gebundeld worden om unieke handgemaakte kleding te creëren. De kleding combineert de verfijning van een volwassen stijl met het comfort en de functionaliteit die kinderen nodig hebben. 

Om mij zoveel mogelijk aan duurzaamheid te binden maak ik weloverwogen keuzes bij het selecteren van materialen, waarbij ik let op kwaliteit, herkomst en de samenstelling van de stoffen. Een essentieel aspect van mijn visie is dat de kleding meegroeit met je kind. De ontwerpen zijn voorzien van extra ruimte, zodat ze langer gedragen kunnen worden en je niet constant nieuwe kleding hoeft aan te schaffen. De outfits zijn ontworpen om groeispurten op te vangen, zodat ze altijd comfortabel zitten. Met de kleding van Epilipe kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kleintjes langdurig plezier zullen hebben van hun favoriete outfits. 

Door een op maat gemaakte aanpak te hanteren, streef ik ernaar onnodige verspilling tegen te gaan. Elk stuk wordt speciaal voor jouw kind gemaakt, waardoor overproductie wordt geminimaliseerd en de kans op ongebruikte of weggegooide kleding wordt verminderd. Dit maatwerk brengt mij ook in de gelegenheid een connectie te creëren tussen het kledingstuk en het kind dat het gaat dragen, waardoor het voor mij een speciale en betekenisvolle ervaring wordt om het item te maken.  

Houd er rekening mee dat de levertijd 3 tot 4 weken in beslag kan nemen, aangezien elk stuk met zorg en toewijding wordt vervaardigd. 

Lees ook: Mijn verhaal