epilipe staat voor duurzaamheid

Duurzaamheid

Ik geloof in de kracht van duurzaamheid en de schoonheid van hergebruik. Mijn passie is om hoogwaardige kinderkleding te creëren met een positieve impact op zowel de planeet als de generaties van morgen. Hoe ik dat doe? Ik neem je mee in mijn missie: 

Deadstock Materialen en Duurzame Stoffen  

Mijn kledingstukken worden vervaardigd met behulp van deadstock materialen en duurzame stoffen. Maar wat betekent dat precies? Deadstock stoffen zijn de overblijfselen van stoffenleveranciers en ontwerpers die anders verloren zouden gaan. Ik geloof dat het zonde is om deze materialen weg te gooien. Daarom neem ik ze graag over om het leven te geven. 

Mijn duurzame stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen comfortabel en stijlvol te zijn, maar ook vriendelijk voor onze planeet. Ik werk samen met leveranciers die dezelfde toewijding hebben om ecologisch verantwoorde materialen te leveren, en we zetten ons samen in voor het verminderen van de milieu-impact van de kledingindustrie. 

Epilipe, 2 kinderen bij de boom

Limited Edition: Een Unieke Stijl 

Een ander voordeel van het gebruik van deadstock materialen is dat mijn kledingstukken limited edition zijn. Dit betekent dat elk item dat je koopt, uniek is en niet meer kan worden nabesteld. Zo ben je verzekerd van een exclusieve stijl die je niet op elke hoek van de straat zult vinden. 


Geef Preloved Items een Nieuw Leven 

Bij Epilipe moedig ik klanten aan om deel te nemen aan mijn duurzaamheidsmissie. Heb je preloved items die je niet langer draagt? Breng ze bij mij en ik zal ze transformeren in 1 van de stijlen die ik aanbied. Zo dragen we samen bij aan een circulaire mode-industrie en verminderen we verspilling. 

Shop